header logo
Vem är jagVAD JAG GÖRPROJEKT
KONTAKTA MIG
Integritetspolicy och information om cookies
Behandling av personuppgifter på Sweorice HB. 18 september 2019.

För oss på Sweorice HB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar därför givetvis en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy beskriver vi hur vi samlar in och använder personuppgifter.

Vad är en personuppgift?
Personuppgifter är alla uppgifter om en fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det betyder inte bara namn och personnummer utan också t.ex. e-postadresser.

Vad betyder behandling av personuppgifter?
Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna på hemsidan, oavsett om du har använt exempelvis mobiltelefon eller dator för att nå hemsidan. Det handlar om till exempel insamling, registrering, lagring, bearbetning och överföring. Även manuella register kan kopplas till detta.
Vilka personuppgifter samlar vi?

Vi behandlar i huvudsak ditt namn och kontaktuppgifter.

Varför samlar vi detta?
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna fullgöra vår tjänst till dig. Vi samlar också information kring hur hemsidan används genom analysverktyg som t.ex. Google analytics för att förbättra vår tjänst.

Hur länge sparar vi personuppgifterna?
Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål, maximalt två år.
Vad är dina rättigheter?

Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.
Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta oss på hej@tobiaselis.se

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.
Mejl: hej@tobiaselis.se
Tel: 072 7 19 35 4
Om kakorIntegritetspolicy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram